• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • The Fashion Gallery verplaatst naar 8 juli

The Fashion Gallery verplaatst naar 8 juli

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

The Fashion Gallery is verplaatst naar 8 juli, zo laat de organisatie schriftelijk weten aan FashionUnited. Het evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden in Hotel de Goudfazant op 15 juli, maar zal nu een week eerder plaatsvinden in The Roastroom in Amsterdam, naast De Rai.

Update 1 juli 15:00. The Fashion Gallery heeft de locatie een week voor aanvang veranderd. Het evenement zal opnieuw plaatsvinden in de Goudfazant, de locatie waar het vorige editie ook al te vinden was.

Het evenement is op uitnodiging. Waar bij de vorige editie niet draaide om het schrijven van orders, is er nu wel de mogelijkheid om kleine orders te schrijven bij de voor retailers nieuwe merken. “We hebben de datum van The Fashion Gallery vervroegd omdat een week later veel retailers al met vakantie waren,” aldus de organisatie. Met de locatie is gekozen voor een plaats die vastzit aan de Rai, waar op 8 juli Modefabriek plaats vindt, zodat retailers een makkelijke combinatie kunnen maken.

The Fashion Gallery vindt plaats tussen 11:00 en 17:00 uur die dag en 25 merken presenteren de key items uit hun collecties. Deelnemende merken zijn onder andere Femmes du Sud, Ruby Tuesday, Tiger of Sweden en Sand Copenhagen.

The Fashion Gallery