Gisteren had de laatste dag van de tweede editie van the Low Show, een mannenmodebeurs op het Westergasterrein, moeten plaatsvinden. Maar het evenement ging niet door, omdat te weinig merken zich hadden aangemeld.

Verschillende belangrijke merken hadden 'ja' gezegd, maar haakten op het laatste moment af. Andere merken bleven slagen om de arm houden en waren onduidelijk over exposeren op het evenement. Dat laat Kenneth Jaworski, initiatiefnemer van de kleinschalige modebeurs, weten. "Het ligt ook aan de timing, middenin een druk seizoen voor de retailbranche."

Jaworski besloot uiteindelijk the Low Show te annuleren, omdat er niet de juiste mix van merken zou komen te staan in de Westergasfabriek in Amsterdam. "Ik heb liever geen event, dan een halfbakken event," aldus de organisator.

The Low Show is nog niet ter ziele. De organisatie richt zich op de wintereditie. Jaworski: "Om eerlijk te zijn breekt mijn hart een beetje, omdat het niet is gelukt een event neer te zetten. Maar ik wacht liever tot de juiste mensen en merken komen, zodat we een evenement neerzetten waar we helemaal achter staan."

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN