• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Tijdlijn: Kingpins’ weg naar faam in Amsterdam

Tijdlijn: Kingpins’ weg naar faam in Amsterdam

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Deze week verzamelen denim lovers en experts zich op het Westergasterrein voor een nieuwe editie van Kingpins: de internationale beurs die draait om denim. Lees alles over de beurs, de komst naar Amsterdam en de Amsterdam Denim Days.

Tijdens het evenement zijn de collecties van de beste denim weverijen uit de hele wereld te zien. Seminars over onder andere de laatste trends in de denim industrie en oplossingen voor de beste pasvorm trekken bezoekers en exposanten van over de hele wereld.

Het concept van Kingpins is inmiddels met velen ‘zusjes’ uitgebreid. Zusterbeurs Why by Kingpins bijvoorbeeld met een speciale focus op branding, maar ook de Global Denim Awards, Amsterdam Denim Days en pas geleden kondigde de beurs ook de New Yorkse variant aan van de Denim Days.

Lees meer over Kingpins' weg naar faam in Amsterdam in onze tijdlijn. Navigeer door de tijdlijn met de pijlen of klik op een moment in de tijdsbalk.

Beeld: Simon Trel Photography

In april, de maand waarin denimbeurs Kingpins en Amsterdam Denim Days plaatsvinden, besteedt FashionUnited aandacht aan Denim. Voor alle artikelen over denim, klikt u hier.

AMSTERDAM DENIM DAYS
Denim
Kingpins