Ondanks een nieuwe structuur in de EMEA sinds het begin van 2018, nam de omzet toch met 5,8 procent af in het eerste kwartaal. Asics meldt echter wel in het verslag dat de cross-business transformatie positieve signalen laat zien in belangrijke strategische gebieden. De eigen retail winkels rapporteren een omzettoename van 13 procent en e-commerce noteerde een groei van 25 procent, naast een 20 procent en 106 procent groei in Rusland en het Midden-Oosten.

Alistair Cameron, CEO van Asics EMEA in een statement: “We zijn aangemoedigd door positieve resultaten die zijn gestuwd door ons transformatie programma. Met succes in belangrijke opkomende markten en onze direct-to-consumer zaken, naast onze lancering van twee grote campagnes, zijn we enthousiast over de toekomst.”

Asics lanceerde in 2015 een strategisch plan voor vijf jaar gericht op wereldwijde groei. Begin dit jaar maakte het bedrijf bekend de verwachting bij te stellen door veranderend consumentengedrag en verandering in de verkoopkanalen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN