• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Atelier Gardeur neemt Michèle Hosen over

Atelier Gardeur neemt Michèle Hosen over

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Atelier Gardeur GmbH is de nieuwe eigenaar van de Michèle Hosen licentie, zo maakt Gardeur bekend in een persbericht. Michèle Hosen GmbH zelf heeft alle activiteiten vanaf 30 juni 2018 stopgezet. De licentieovereenkomst houdt in dat het gehele merk na tien jaar over gedragen zal worden aan Atelier Gardeur.

Michèle Hosen produceert pantalons voor vrouwen met 'uitzonderlijke pasvorm en kwaliteit’. Een bekend model is de Michèle Magic broek met een slank gesneden silhout en push up effect. Het merk richt zich op een 40 plus doelgroep en bevindt zich in een iets hoger prijssegment dan Atelier Gardeur. De broeken kosten tussen 129 en 149 euro.

De belangrijkste markten voor het door Gardeur overgenomen merk zijn Rusland, Groot-Brittannië, Nederland en Duitsland. "Voor de uitlevering van de Michèle broeken zal het ontwerp-, inkoop-, en verkoopteam worden overgenomen en worden geïntegreerd in het hoofdkantoor van Atelier Gardeur,” aldus het persbericht.

Atelier Gardeur GMBH werd begin dit jaar zelf overgenomen door de Nederlandse Duijndam Groep. Destijds vertelde Steef Duijndam, eigenaar van de groep, tegen FashionUnited dat het merk Gardeur zelfstandig zal blijven opereren binnen de groep.

Beeld: Atelier Gardeur

Atelier Gardeur GmbH
Gardeur
michèle hosen
michèle hosen gmbh