• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Bol.com breidt uit naar Franstalig België

Bol.com breidt uit naar Franstalig België

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Bol.com zet voet aan grond in Wallonnië, het Franstalige gedeelte van België. De Nederlandse e-tailer lanceert er volgende zomer een Franstalige app, zo kondigt het aan middels een persbericht.

De Walen zullen beschikking krijgen over “miljoenen artikelen gecombineerd met gratis verzending”. Voor populaire producten geldt dat wanneer ze vóór middernacht zijn besteld, ze de volgende dag worden bezorgd. Andere producten worden binnen twee dagen geleverd, aldus Bol.com.

Met deze stap is de webwinkel naar eigen zeggen “het eerste e-commerceplatform dat standaard een breed assortiment met een snelle levering mogelijk maakt in geheel België”. Om de service mogelijk te maken, laat het bedrijf weten volgend jaar samenwerkingen aan te gaan met lokale, Waalse handelaren. “Door hun kennis en service te combineren met de e-commerce expertise van Bol.com, ontstaat de beste winkel voor de Belgische klant en brengt het extra bereik en omzet voor lokale ondernemers,” aldus Bol.com.

De lancering in Franstalig België komt zo’n tien jaar na de officiële introductie van Bol.com in Nederlandstalig België.

Bol.com