C&A neemt vier Charles Vögele-winkels in Oostenrijk over. Dit heeft een woordvoerder van C&A telefonisch bevestigd. De eerste drie winkels die worden vernieuwd, zijn gevestigd in Völs, Liezen en Feldbach. Voor de lente van 2019 staat een winkelopening in Sankt Veit gepland

De overname van de winkels is een onderdeel van het optimaliseren van zijn investerings- en moderniseringskoers in Oostenrijk. Elf van de Oostenrijkse winkels zijn inmiddels opgeknapt. Volgend jaar komen daar nog zestien vestigingen bij. C&A sprak eerder in een persbericht de wens uit binnen drie jaar alle C&A-winkels in Europa te moderniseren. Het merk heeft meer dan 1500 winkels in Europa. Voor alleen al de elf winkels in Oostenrijk is 20 miljoen euro uitgetrokken. Volgens Norbert Scheele, de directeur van C&A Oostenrijk, levert een winkel met het nieuwe concept 10 procent meer omzet op.

Charles Vögele Oostenrijk werd eerder dit jaar failliet verklaard. GA Europa nam zeventig van de honderd winkels over. In november kondigde Charles Vögele Oostenrijk aan opnieuw op zoek te zijn naar een investeerder.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN