• Home
  • Nieuws
  • Business
  • CEO Superdry krijgt meer tijd voor overnamegesprekken

CEO Superdry krijgt meer tijd voor overnamegesprekken

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Beeld: De buitenkant van een Superdry-winkel. Beeld uit het archief.

Julian Dunkerton, Chief Executive Officer van Superdry, krijgt meer tijd om overnamegesprekken te voeren, zo maakt het bedrijf bekend in een update. In februari maakte het modemerk bekend de mogelijkheden van een overname te onderzoeken.

Dunkerton diende destijds een verzoek in bij de voorzitter van Superdry om ‘toestemming te krijgen om te beginnen met het onderzoeken van de mogelijkheid om een bod uit te brengen op het bedrijf en besprekingen te beginnen met potentiële financieringsbronnen’. De CEO meldde ook dat hij al gesprekken voerde met mogelijke financieringspartners om ‘opties met betrekken tot het bedrijf te overwegen’.

De deadline voor die gesprekken is nu verlengd tot en met 29 maart 2024. “De gesprekken over een mogelijk bod op het bedrijf blijven gaande naast de voortzetting van de inspanning van het turnaround plan, inclusief de verkenning van materiële kostenbesparende opties”, schrijft Superdry. “Dit zal naar verwachting een belangrijk element zijn voor een dergelijk bod.”

Dunkerton moet voor 29 maart 2024 een beslissing maken of hij een bod gaat uitbrengen of niet.

Superdry
Superdry Plc