• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Denham sluit joint venture met Trendy International Group

Denham sluit joint venture met Trendy International Group

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Het Nederlandse denimlabel Denham heeft een joint venture overeenkomst gesloten met de Chinese Trendy International Group. De partij gaat de distributie van Denham verzorgen in de regio Groot-China, inclusief het vasteland van China, Hongkong, Macau en Taiwan. Tevens zal Trendy International Group zich richten op de groei van Denham in deze regio.

“Onze joint venture met Trendy International Group geeft ons de mogelijkheid om onze business in China uit te breiden, voortbordurend op het sterke momenten dat we al hebben gerealiseerd in de regio’s zoals Japan en nederland,” zegt CEO Ludo Onnink in een statement, “China is een grote en diverse markt waar we van plan zijn om een een significante en strategische langetermijngroei te bewerkstelligen.”

Oprichter en chief creative officer vult aan: “We zijn trots dat we een partnerschap hebben gecreëerd met zulke gewaardeerde en succesvolle leiders in onze branche. Jacky Xu, voorzitter van de Raad van Bestuur & CEO van Trendy International Group, is een energieke visionair en een pionier in ons vakgebied. We hadden direct een klik en een gelijkgestemde visie, zowel op product- en hoe we onze business model te nemen naar de toekomst.”

Andre Chen, Senior Vice President van Trendy International Group, spreekt van ‘een ongelooflijke kans om de waarde en het bereik van Denham uit te breiden in China. “We denken dat dit merk een enorme potentie heeft en we kijken uit naar het realiseren hiervan door onze goed-gevestigde infrastructuur en regionale deskundigheid leiderschap te maximaliseren.” Denham zal doorgaan met het presenteren van zijn collecties bij de Lane Crawford-winkels in Hongkong en China.

De Trendy International Group, opgericht in 1999, is een internationaal mode conglomeraat met een breed portfolio van modemerken, met onder andere Miss Sixty, Killag en Energie. De portfoliomerken zijn verkrijgbaar zijn in 3.000 winkels in meer dan 290 steden wereldsteden. Het heeft een exclusieve licentie van 10 Corso Como in Groot-China en introduceerde Superdry in 2015 in China.

Beeld: Denham

DENHAM
trendy international group