• Home
  • Nieuws
  • Business
  • FashCom koopt domeinnaam Shirts.nl

FashCom koopt domeinnaam Shirts.nl

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

E-commercebedrijf FashCom heeft afgelopen week de domeinnaam van Shirts.nl overgenomen. Het bedrijf betaalde een bedrag van 25.000 euro voor de naam. Dat schrijft Twinklemagazine.nl.

De mode e-tailer start in de loop van volgend jaar met verkopen via Shirts.nl. “De tijd is rijp voor een nieuwe productgroep,” vertelt Stijn Kruijssen, afdeling marketing bij FashCom, in een verklaring. Het bedrijf, dat merken als Tommy Hilfiger, Hugo Boss en Björn Borg verkoopt, startte deze zomer al met Boxers.nl. Met Shirts.nl krijgt FashCom er een nieuwe categorie bij. “De afgelopen tijd kregen we zowel vanuit de klant als vanuit leveranciers steeds vaker de vraag wanneer we met T-shirts zouden starten,” laat Kruijssen weten aan Twinkle.

FashCom is al langer actief met verschillende webshops. Kruijssen geeft aan dat het bedrijf overtuigd is van de toegevoegde waarde van domeinnamen. In het verleden betaalde FashCom al 120.000 euro voor Schoenen.nl en 38.000 voor Laarzen.nl.

FashCom werd in 2011 opgericht als afsplitsing van Four People, een bedrijf dat zich richt op affiliate marketing. De online moderetailer zette zelf webwinkels als Boxers.nl, Sokken.nl en Zwembroeken.nl op. Door overnames van Thebagstore.nl en Tassenoutlet.com werd het bedrijf ook actief als tassenverkoper.

FashCom
online retailer
shirts.nl
WEBSHOP