• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Gerry Weber AG verandert raad van toezicht voor versnelde reorganisatie

Gerry Weber AG verandert raad van toezicht voor versnelde reorganisatie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Gerry Weber AG kondigde vorige week aan te gaan reorganiseren na teleurstellende resultaten. Bij die reorganisatie hoort nu ook een verandering in de raad van toezicht, zo laat het bedrijf weten in een persbericht. Op deze manier moet de herorientering van het bedrijf versnellen en een concept voor de toekomst worden opgezet.

CEO Ralf Weber zal vanaf 31 oktober 2018 zijn taken als CEO neerleggen en lid worden van de raad van toezicht. Vanaf 1 november zal Johannes Ehlin, lid van het management team en hoofd van verkoop en chief digital officer zal de taken van Weber overnemen. Gerhard Weber, een van de oprichters van het bedrijf, zal de raad van toezicht verlaten vanwege zijn hoge leeftijd, aldus het bericht.

Voor de herstructurering is een nieuwe functie in het leven geroepen, Chief Restructuring Officer. Deze functie wordt vanaf heden vervuld door Florian Frank. Ook is een nieuwe positie van Chief Product Officer gecreëerd, diegene zal verantwoordelijk zijn voor de positionering van Gerry Weber AG. De functie is nog niet vervuld. De groep zit momenteel ook nog zonder CFO.

Gerry Weber
Gerry Weber AG
Scroll down to read more