• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Gratis entree & VIP pakket voor retailers en merken bij Shoptalk Europe: Fira Gran Via, in Barcelona, 9-11 mei 2023

Gratis entree & VIP pakket voor retailers en merken bij Shoptalk Europe: Fira Gran Via, in Barcelona, 9-11 mei 2023

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Shoptalk Europe

Shoptalk Europe brengt 3.500+ professionals van retailers, merken en retailvernieuwers uit 55+ landen samen voor drie dagen van crusiale connecties, gesprekken en inzichten, de bouwstenen van morgen. 1 op de 3 Shoptalk Europe-deelnemers zijn C-Level of VP-niveau, wat de knapste koppen uit de sector aantrekt om de toekomst opnieuw vorm te geven. Simpel gezegd, als u er toe doet in de detailhandel moet u bij Shoptalk Europe zijn.

175+ c-suite sprekers zullen de vele podia van Shoptalk Europe aandoen. De agenda van de branche is gericht op innovatie en hoe nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen de manier veranderen waarop consumenten ontdekken, winkelen en kopen. Luister naar toonaangevende leiders die u vertellen wat u wilt weten om succes en groei voor uw bedrijf te stimuleren.

Enkele van de reeds aangekondigde topmensen van Fashion retailers en merken die zullen spreken zijn:

Robert Gentz, Co-Founder & Co-CEO, Zalando
Ana Belen Garcia Luque, Chief Digital & Marketing Officer, Pull & Bear, Inditex
Fernando Cornago, VP, Digital Tech, Adidas
Sandrine Deveaux, EVP Future Retail, FARFETCH
Gareth Locke, Chief Growth Officer, Mytheresa

Beau Gray, General Vice President, UX & Digital Product, Abercrombie & Fitch Co.
Mei Chen, Hoofd Fashion & Luxury UK, VS & Noord-Europa, Alibaba
Catherine Levesque, SVP, General Manager EMEAI, Tapestry
Kate Walsh, SVP, Omnichannel, Pandora

Shoptalk Europe wil retailers en merken een exclusieve kans bieden om nieuwe contacten te leggen, krachtige inzichten te verwerven en baanbrekende samenwerkingen aan te gaan door toegang te krijgen tot een unieke retail community.

Retailers en merken kunnen dit doen middels een VIP-pakket via het gerenommeerde Hosted Meetings Programme. De voordelen omvatten een gratis ticket voor Shoptalk Europe (de normale ticketprijs is €1.895) samen met een reis- en hotelvergoeding van €650.

Daarnaast kunt u ook toegang krijgen tot privé-vergaderruimten om uw teams ter plaatse te ontvangen, profiteren van kortingen op hotelkamers en toegang krijgen tot geweldige ervaringen in Barcelona, exclusieve diners en rondetafelgesprekken met de knapste koppen uit de detailhandel, evenals de geweldige 'Industry Night Party'.

Daarnaast is er het grote voordeel voor retailers en merken dat ze tot 8 op elkaar afgestemde bijeenkomsten van 15 minuten kunnen organiseren met de beste technologieleveranciers in de branche die voldoen aan hun zakelijke behoeften. Dit zijn dubbele opt-ins, dus iedereen kiest de beste match. Het is zeer efficiënt en gemakkelijk bij te wonen. Om in aanmerking te komen moeten zij een senior executive zijn van een retailer of merk en verantwoordelijk zijn voor de aankoop of evaluatie van retail- of e-commercetechnologie.

De inschrijvingstermijn voor het Hosted Meetings Programme loot tot 6 april. Het blijkt enorm populair bij retailers en merken en het programma is al voor 80% uitverkocht. Wees er dus snel bij en schrijf u hier in.

Meer details over de sprekers vindt u hier.
Meer details over de agenda vindt u hier.
Inschrijven voor gastheren kan hier.

Shoptalk Europe