Herstel The Society Shop zet door

The Society Shop heeft een goed eerste halfjaar achter de rug. Het luxe herenmodemerk noteerde in de periode die liep van 1 februari tot en met 31 juli een omzetstijging van 9 procent en ziet daarmee het herstel doorzetten. Dat schrijft het FD.

Het brutomarge van The Society Shop steeg ook licht, waardoor de resultaten van het huidige boekjaar waarschijnlijk hoger uitkomen dan verwacht, zo liet de mannenmoderetailer weten aan de beleggers in de obligatielening die The Society Shop eind vorig jaar aan de mkb-beurs NPEX plaatste. Het herstel van de modeketen zet daarmee door, nadat eerder twee jaar achtereen verliezen werden gedraaid.

The Society Shop haalde met de obligatielening in totaal 466.000 euro op. Met dat bedrag wil de keten onder andere zijn groeiplannen financieren. Zo staan er verschillende verbouwingen van vestigingen in Den Bosch, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam en Arnhem op de planning en wil The Society Shop nieuwe winkels in het buitenland openen.

De herenmodeketen telt momenteel 18 vestigingen, waarvan 12 reguliere in Nederland. Verder beschikt The Society Shop over drie outlets in Nederland, twee in Duitsland en één in België.

Beeld: The Society Shop Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN