Ronald Gans, oprichter van het inmiddels failliete The TailorMates, was voor het faillissement in vergevorderd stadium van gesprekken met een overnamekandidaat. Dit maakt Gans bekend in een bericht op zijn LinkedIn-pagina. Gans hoopte zo een naadloze overgang te realiseren.

”Dit zou voor iedereen het beste geweest zijn geweest en zou de minste schade geleden worden door crediteuren, belastingdienst, crowdfunders, verhuurders en meer,” aldus de oprichter. “In een korte tijd is er veel geld verbrand en zijn er veel gedupeerden waaronder onze klanten,” aldus Gans. De topman biedt zijn excuses aan aan de gedupeerden in het bericht.

The TailorMates werd op 6 november failliet verklaard door de rechtbank van Amsterdam. De curator is nog bezig met de afwikkeling van faillissement en mogelijke doorstart van het bedrijf. “Het heeft nog geen zin verder in te gaan op de ins- en outs van het faillissement’ totdat de afwikkeling voltooid is. Aankomende vrijdag wordt begonnen met de verkoop van de aanwezige voorraad, aldus Gans op LinkedIn. Twee van de drie tailors die het bedrijf in dienst had hebben inmiddels nieuw werk gevonden, zo meldt Gans.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN