• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Intersport Nederland werkt samen met iFixit en Repair Café International

Intersport Nederland werkt samen met iFixit en Repair Café International

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De Intersport Voswinkel winkel in Berlijn-Mitte. Credits: Intersport Duitsland

Intersport Nederland slaat de handen ineen met reparatieplatform iFitix en Café International. Deze stap wordt gezet om een steentje bij te dragen aan het verduurzamen van de sportmode-industrie, zo meldt Intersport Nederland in een persbericht.

Consumenten kunnen via de impact-pagina van Intersport Nederland toegang krijgen tot een stapsgewijze reparatiehandleiding op het iFixit-platform - een wereldwijde gemeenschap van doe-het-zelvers, techniekers en vrijwilligers, die elkaar helpen met het repareren van hun spullen door online reparatiehandleidingen te delen. Klanten kunnen op deze manier hun sportartikelen zelf repareren en de levensduur van hun producten verlengen, zo is te lezen. Wie hulp nodig heeft bij een reparatie, kan terecht bij de Repair Café International bijeenkomsten waar vrijwilligers helpen bij het herstellen van kapotte items.

“Bij Intersport geloven we in de kracht van samenwerking om positieve veranderingen teweeg te brengen. Door samen te werken met iFixit en Repair Café International, kunnen we onze klanten beter ondersteunen en bijdragen aan een duurzamere wereld”, deelt Jim Vos, ESG Specialist bij Intersport Nederland.

Lees ook:
ACHTERGROND - Wat als we langer van onze lievelings kledingstukken kunnen genieten?
Duurzaamheid
Intersport
reparatie