B2b platform Orderchamp heeft 3 miljoen euro aan kapitaal opgehaald. Venture Capital henQ en oprichters van SEOshop zitten achter de investering, zo blijkt uit het persbericht.

Orderchamp verbindt merken met retailers zodat de processen in de wholesale verbeterd worden. Inmiddels zijn al 300 merken aangesloten en maken meer dan 3.000 winkels gebruik van het platform. Winkeliers hebben toegang tot een uitgebreide catalogus van producten en leveranciers krijgen toegang tot een netwerk van potentiële nieuwe afnemers.

Ruud Stelder, investeerder en oprichter van Orderchamp: “De B2B-wereld is nog heel ouderwets, met vertegenwoordigers en cash-en-carry’s. Voor hippe merken – wat vaak kleine bedrijven zijn – is het lastig om met veel retailers in contact te komen. Anderzijds is het voor zelfstandige winkeliers niet mogelijk om bij tientallen hippe merken tegelijk inkopen te doen, om een écht sterke in-store experience op te zetten. Dit platform maakt het eenvoudig voor retailers om nieuwe merken te ontdekken en collectief aankopen te doen bij meerdere merken. Het is een sterk concept dat gaat zorgen voor een omslag op de B2B-markt.”Joost Brugmans, CEO van Orderchamp vult aan: “ Naast product sourcing, neemt Orderchamp administratieve obstakels weg en het bedrijf neemt tevens de marketing voor leveranciers uit handen. Dit alles om onze visie te verwezenlijken: B2B-handel zonder gedoe.”

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN