• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Joline Jolink behaalt streefbedrag crowdfunding binnen een week

Joline Jolink behaalt streefbedrag crowdfunding binnen een week

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Joline Jolink ontwikkelt de 'Steunkous' in samenwerking met Vodde voor haar crowdfundingscampagne. Credits: Joline Jolink

Joline Jolink lanceerde op 14 maart officieel haar crowdfundingscampagne waarvan het streefbedrag 100.000 euro bedraagt. Nu, een kleine week later, is dat bedrag al ruimschoots binnengehaald, zo schrijft de modeontwerper op LinkedIn.

De crowdfundingscampagne lanceerde via het platform Crowd About Now. De campagne loopt nog 35 dagen. Dat maakt dat Jolink nu kan streven naar haar maximale streefbedrag: 200.000 euro.

Jolink wil het hele maakproces, van grondstof tot eindproduct, inzichtelijk maken op een plek die haar ontwerpstudio, werkplaats, winkel en permacultuur samenbrengt. Op dit doel te bereiken moet de oude kuikenschuur op haar boerderij in Welsum (Overijssel) worden verbouwd.

Daar zal de financiering voor worden gebruikt. Zo kan met de behaalde 100.000 euro de vloer en isolatie, afwerking en indeling voor verschillende functies worden gerealiseerd. Als Jolink het maximale streefbedrag weet op te halen, gaat haar droom in vervulling; dan wordt de noordgevel verhoogd en dan kunnen glazen puien de binnenruimte met het veld en het biodiverse buitenleven met elkaar verbinden.

WILT U MEER WETEN OVER JOLINE JOLINKS BOERDERIJ EN HAAR REGENERATIEVE MODEL?
FashionUnited ging in geprek met de Rotterdamse modeontwerper over haar plannen en doelen
Crowdfunding
Joline Jolink