Kinderkledingmerk Red&Blu maakt een doorstart met Jolo Fashion Group. Onder de overname vallen ook de merken Charlie By Red&Blu, Frenchy en Sevenoneseven, zo meldt de modegroep in een persbericht.

“De opzet is om met respect voor het handschrift van de collectie de internationale distributie verder uit te bouwen,” aldus het persbericht. “De tools hiervoor zijn aanwezig en met de expertise en ervaring van Jolo Fashion Group zal Red&Blu hier snel de vruchten van plukken.”

De zomer 2020 collectie zal vanuit de showroom in Antwerpen verkocht worden, zo meldt het persbericht. Jolo Fashion Group meldt dat er positief gereageerd is tot dusver op de overname. “De retailers zijn verheugd dat er vanuit de markt een positief signaal komt voor deze doorstart want het belang in de omzet van de collecties Red&Blu, Charly by Red&Nlue en Frenchy is aanzienlijk.”

De Jolo Fashion Group is het moederbedrijf van onder andere Like Flo, Le Chic en Nono en is het moederbedrijf van Brndwrks. De groep is in 1976 opgericht in Made, Nederland, door John Lohle en Jo de Laat.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN