• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Kapitaalinjectie voor Myomy Do Goods van kleine miljoen euro

Kapitaalinjectie voor Myomy Do Goods van kleine miljoen euro

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

MYOMY Do Goods heeft met een crowdfunding van Rabo & Crowd 500.000 euro opgehaald. Dankzij extra financiering van Rabobank ter waarde van 475.000 euro heeft het bedrijf nu een kapitaalinjectie van een kleine miljoen euro, zo meldt MYOMY Do Goods tegen FashionUnited.

Twee maanden geleden startte het tassen- en accessoiremerk een crowdfunding op het innovatieve financieringsplatform. Hier konden consumenten een obligatielening aanschaffen die ook verhandelbaar is. Op deze manier ging MYOMY Do Goods naar ‘de beurs’, zo vertelde oprichter Marja Baas destijds. De kapitaalinjectie moet vorm geven aan de internationale groeiplannen.

MYOMY Do Goods haalt kleine miljoen euro aan kapitaal op

“We staan voor ondernemen vanuit het hart en handelen met liefde en respect voor mensen, dieren en de natuur. Onze inspanningen van de afgelopen jaren hebben hun vruchten afgeworpen en we zijn onze investeerders dankbaar voor het vertrouwen dat ze ons hebben gegeven,” aldus Marja Baas over de kapitaalinjectie.

Aan het begin van de crowdfundingsactie meldde Baas telefonisch aan FashionUnited dat het merk een circulair merk wil worden. Tegen 2025 wil het dit doel bereikt hebben. Daarnaast focust het ook op het optimaliseren van de webshop voor een internationaal publiek en gaat het samenwerken met marktplaatsen. Alsof dat nog niet genoeg is, staat ook de ontwikkeling van een eigen shop-in-shop concept op de planning. Aankomende zomer wordt het aanbod van MYOMY Do Goods ook uitgebreid met een tassenlijn voor mannen.

MYOMY Do Goods is al actief in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. In Nederland heeft het volgens de website nu 259 verkooppunten zoals onder andere De Bijenkorf, Waar, Studio Jux, Het Faire Oosten, Van Os en Tally-Ho.

Beeld: MYOMY Do Goods

Crowdfunding
marja baas
MYOMY Do Goods
rabo & crowd