• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Karen Millen en Coast sluiten de winkels

Karen Millen en Coast sluiten de winkels

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

In navolging van problemen bij hun Britse moederbedrijf, zijn alle winkels van Karen Millen en Coast vanaf deze week gesloten. Dat melden diverse media, waaronder MDS.

Beheerders van Deloitte hebben tegenover Drapers bevestigd dat alle 32 winkels van Karen Millen en Coast in Groot-Brittannië zijn gesloten, zo schrijft het vakblad zelf. Daarnaast zijn ook alle 117 licentieovereenkomsten in het land stopgezet.

Beide damesmodemerken zijn nog wel online verkrijgbaar. Boohoo Group Plc nam onlangs de online activiteiten over van hun moederbedrijf Kaupthing. Met die overname ging een bedrag van 19,8 miljoen euro gemoeid. Boohoo Group Plc is ook eigenaar van de labels Boohoo, Nasty Gal en Miss Pap.

Eind augustus bleek dat ook de Nederlandse tak van Karen Millen insolvent was. Inmiddels gaan of zijn de deuren van Karen Millen-winkels in Nederland en België dicht, zo blijkt uit berichtgeving omtrent uitverkopen. In Nederland beschikte het label over een zaak in Den Haag en shop-in-shops in De Bijenkorf, en in België in Antwerpen.

Boohoo Group PLC
Coast
Karen Millen