Luxe schoenenplatform MarthaLouisa gooit handdoek in de ring

Martha Louisa, de online luxe schoenenwinkel, gooit naar zes maanden de handdoek in de ring. De nieuwste onderneming van MyTheresa-oprichters Susanne en Christoph Botschen stopt aan het eind van het jaar.

”Martha Louisa heeft zijn bestellingen voor lente/ zomer 2019 al geannuleerd en is op dit moment in onderhandeling met merken”, laat het bedrijf per e-mail weten.

Luxe schoenenplatform MarthaLouisa stopt na tegenvallende verkopen

"We hebben het aangedurfd om dit opwindende nieuwe experiment aan te gaan, dat we aan het het einde van het jaar al moeten stoppen. De verkopen bleven achter bij de verwachtingen,” verklaart Christoph Botschen per e-mail. "We zijn overweldigd door het vertrouwen en de toewijding van onze partners,” voegt hij eraan toe.

De Duitse ondernemers Susanne en Christoph Botschen keerden met Martha Louisa terug naar de online detailhandel nadat ze in 2014 e-commerceplatform MyTheresa.com aan de Neiman Marcus Group hadden verkocht voor 150 miljoen. De website MarthaLouisa.com werd gelanceerd op 15 maart dit jaar en bood schoenen aan van luxe merken en jonge ontwerpers.

Beeld: FashionUnited

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN