• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Marchon Eyewear sluit licentieovereenkomst DKNY en Donna Karan New York brillen

Marchon Eyewear sluit licentieovereenkomst DKNY en Donna Karan New York brillen

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Marchon Eyewear, Inc. en G-III Apparel Group, Ltd. hebben een wereldwijde licentieovereenkomst 'voor de lange termijn' gesloten voor DKNY en Donna Karan New York eyewear. Dat is aangekondigd in een persbericht. DKNY and Donna Karan New York zijn twee merken uit G-III Apparel Group’s portfolio.

Jeffrey Goldfarb, Executive Vice President van de G-III Apparel Group, laat zich in het persbericht enthousiast uit over de licentieovereenkomst met Marchon: "De innovatieve ontwerpen, de sterke merkenportefeuille en de mondiale distributiecapaciteiten van Marchon Eyewear laten zien dat zij toonaangevend zijn in deze markt. Onze samenwerking is een goed voorbeeld van onze strategie gericht op het maximaliseren van het wereldwijde bereik van onze iconische lifestylemerken, DKNY en Donna Karan New York," aldus Goldfarb.

Productintroducties onder deze licentieovereenkomst gaan vanaf maart 2019 wereldwijd van start met zonne- en optische brillen van het merk DKNY. Het is de intentie dat het aanbod 'snel daarna' wordt uitgebreid met eyewear van Donna Karan New York, zo staat in het persbericht.

Marchon Eyewear, Inc. is een van de grootste brillenbedrijven ter wereld. Het bedrijf verkoopt zijn producten onder verschillende merknamen als Calvin Klein, Chloé, G-Star RAW, Karl Lagerfeld, Lacoste, Liu Jo, Longchamp, Marchon NYC, Marni, MCM, Nautica, Nike, Nine West, Salvatore Ferragamo en Skaga. Marchon distribueert haar producten via 80.000 verkooppunten in meer dan 100 verschillende landen.

Van 1999 tot en met 2004 was Marchon Eyewear ook houder van brillenlicenties voor DKNY en Donna Karan New York.

DKNY
Donna Karan New York
G-III Apparel Group
MARCHON
MARCHON EYEWEAR