• Home
  • Nieuws
  • Business
  • McGregor: “Faillissement is niet aan de orde”

McGregor: “Faillissement is niet aan de orde”

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Ondanks een surseance van betaling is een faillissement van McGregor Fashion Group niet aan de orde. Volgens de bewindvoerder Mark van Zanten en directie zijn er ‘voldoende kansen en mogelijkheden’ om een doorstart te realiseren. Dat hebben ze in een persbericht bekendgemaakt.

“De directie en bewindvoerder zien voldoende kansen en mogelijkheden om het voortbestaan van McGregor Fashion Group en Adam Menswear veilig te stellen. Een faillissement van de in surseance verkerende vennootschappen is daarom nu niet aan de orde.”

McGregor Fashion Group laat weten dat de directie en bewindvoerder ‘de financiële en commerciële situatie in de afgelopen drie dagen hebben bestudeerd’. “ Uit nadere bestudering van de onderliggende financiële en commerciële resultaten en de gevoerde gesprekken is gebleken dat de operationele en commerciële uitgangspositie van Adam Menswear en andere merken of business units van McGregor bemoedigend is,” laten de bewindvoerder en directie weten.

Een oplossing is er echter nog niet. “In de komende dagen zullen alle strategische opties verder worden onderzocht en zullen de besprekingen hierover worden voortgezet.” Wat de doorstart voor de merken onder McGregor Fashion Group betekent, is ook nog niet duidelijk.

Beeld: McGregor Fashion Group

McGregor Fashion Group