Michael Hitchcock nieuwe CFO Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe CFO. De Brit Michael Hitchcock is toegetreden tot de Raad van Bestuur als CFO. Dat maakt de van origine Nederlandse lingerieketen bekend middels een persbericht.

Hitchcock volgt Ron Hemmer op, die zich stort op de nieuw gecreëerde functie van Chief Strategy & Development Officer en zodoende bij het bedrijf betrokken blijft. Hitchcock heeft ervaring in diverse bestuursfuncties bij verschillende retail-en modeondernemingen. Voor de overstap naar Hunkemöller bekleedde Hitchcock meest recentelijk de functie van CFO betrokken bij de Britse warenhuisketen L.K. Bennett. Ook heeft hij gewerkt als CEO van het eveneens Britse warenhuis Beales.

Philip Mountford, CEO bij Hunkemöller, reageert verheugd op de komst van Hitchcock. “Het versterken van onze bestuurslaag stelt ons in staat om verder te gaan met ons strategische plan, en om nog meer waarde te genereren,” aldus Mountford. “We verwelkomen Michael bij het team en zijn overtuigd dat zijn ervaring in mode ervoor zorgt dat hij snel integreert en bij kan dragen aan de prestaties van ons managementteam.” Over de switch van Hemmer meldt hij het volgende: “Ron heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld binnen ons bedrijf, en ik ben dan ook blij dat hij nu onze strategische tak gaat leiden. Dit alles is van enorme toegevoegde waarde voor Hunkemöller.”

Hunkemöller is een van origine Nederlands bedrijf en de grootste lingerieketen in de Benelux. Het merk heeft 600 brandstores in 17 landen. De lingerieketen heeft circa 3700 medewerker. In 2017 werd de keten uitgeroepen tot beste winkelketen van Europa.

Beeld: Hunkemöller

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN