• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Hunkemöller Beste winkelketen van Europa

Hunkemöller Beste winkelketen van Europa

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Hunkemöller werd vorig jaar al verkozen tot Beste webshop van Europa, nu mag de lingerieketen zich de Beste Winkelketen van Europa noemen. Retailorganisatie Q&A heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat Hunkemöller de award 'Retailer of the Year' 2017-2018 in de wacht heeft gesleept.

De verkiezing is dit jaar in tien Europese landen georganiseerd. Meer dan 1,5 miljoen consumenten hebben bijna 2,7 miljoen beoordelingen achtergelaten over hun favoriete (web)winkel. Winkelketens die een categorieprijs gewonnen hadden in tenminste vier landen, maakten kans op de titel ‘Retailer of the Year’ Europe. Hunkemöller heeft een 7,95 behaald en 28.730 stemmen ontvangen, wat uiteindelijk de overall titel opleverde, zo laat Q&A weten. Webshops moesten in tenminste drie landen een categorieprijs winnen om kans te maken op de overall webshop prijs. Yves Rocher heeft een 7,91 als eindcijfer gekregen. Hiermee hebben zij de titel ‘Webshop Awards Europe’ verdiend.

Nederlandse winnaars Retail of the Year 2017-2018; Action & Bol.com

De Beste winkelketen van Nederland is Action, gebaseerd op ruim 400.000 evaluaties van 250.000 consumenten. Ikea eindigde op de tweede plaats, Hema op de derde.

Bol.com is als winnaar van de Webshop Award Nederland uit de bus gekomen, gebaseerd op ruim 130.000 evaluaties van 100.000 consumenten. Ook hier eindigde Hema de derde plaats.

In buurland België greep Bel & Bo net naast de titel Beste winkelketen van België en de Webshop Award België. Bij beide awards eindigde Bel & Bo op de tweede plek.

Q&A: Hunkemöller Beste Winkelketen van Europa

Q&A is de initiatiefnemer van het ‘Retailer of the Year’ concept. De ‘Retailer of the Year’ Europe verkiezingen zijn dit jaar voor de derde keer georganiseerd.

Lees alles over de 2016 winnaars: Action is de Beste Winkelketen van Nederland

Over Hunkemöller

Hunkemöller is van een origine Nederlands bedrijf en de grootste lingerieketen in de Benelux. Het merk heeft 600 brandstores in 17 landen. De lingerieketen heeft circa 3700 medewerkers.

Foto's 1 &2: Doutzen lingerie lancering Hunkemoller Amsterdam. Credit: Doutzen HKM van Jesaja Hikzia.

Foto 3: Glam collectie Hunkemöller. Credit: Hunkemöller.

Bel&Bo
HEMA
Hunkemoller
Retailer of the Year
Retailer of the Year 2017
retailer van het jaar