Met een gerapporteerde omzet van 3,2 miljard Canadese dollars (2,1 miljard euro) in het derde kwartaal, zag Hudson’s Bay Company in de periode de omzet 4,2 procent dalen ten opzichte van vorig jaar.

“Alhoewel Saks Fifth Avenue en Hudson’s Bay goede resultaten leveren, zijn de gehele resultaten van het derde kwartaal niet naar onze verwachting,” aldus CFO Ed Record. “De reducties in werkkrachten als onderdeel van ons Transformation Plan zorgden voor onvoorziene operationele uitdagingen, specifiek in onze digitale zaken, waar we aan werken. We weten dat we beter kunnen en onze hoogste prioriteit bevat het verhogen van de verkoop bij gelijk aantal winkels, het verbeteren van onze marges en prioriteit geven aan investeringen terwijl we focussen op het verder ontwikkelen van onze digitale zaken.”

De omzet in het derde kwartaal kwam neer op 3,160 miljoen Canadese dollars (2,1 miljard euro). Het netto verlies in de periode liep op naar 243 miljoen Canadese dollar (160 miljoen euro). Het EBITDA na correctie kwam neer op 34 miljoen Canadese dollars (22,4 miljoen euro), een daling van 55 miljoen (36,3 miljoen euro).

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN