Foot Locker, Inc. heeft het netto inkomen verbeterd in het eerste kwartaal. Het inkomen kwam neer op 172 miljoen dollar (153,5 miljoen euro) door een stijging van 4,2 procent, zo blijkt uit het kwartaalverslag.

De omzet van het Amerikaanse bedrijf steeg met 2,6 procent naar 2 miljard dollar (1,78 miljard euro). Zonder het effect van veranderingen in wisselkoersen zou de omzet met 4,7 procent gestegen zijn, aldus het verslag.

“We zijn het jaar gestart met de juiste energie, innovatieve producten en spannende evenementen voor consumenten, wat geleid heeft tot sterke groei en resultaten in al onze regio’s, kanalen en categorieën in het eerste kwartaal,” aldus CEO Richard Johnson in het verslag. Het bedrijf is volgens het eerste kwartaal op het juiste pad om de doelstellingen voor het huidige financiële boekjaar te behalen. In het jaarverslag over het boekjaar 2018 sprak Foot Locker, Inc. de verwachting uit dat de winst per aandeel met twee-cijferige procentuele groei zal stijgen. Ook moet de ‘gedifferentieerde ervaring voor de jeugdcultuur’ zorgen voor een stijging van de omzet.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN