Het Nederlandse tassenmerk Bulaggi is overgenomen door oud-eigenaar Arjan Walraven en zijn zus Annemarieke. Dat hebben de nieuwe eigenaren via een persbericht bekendgemaakt. Arjan Walraven was tot 2014 eigenaar van het bedrijf. Oprichter Wim Walraven is gevraagd een adviserende rol op zich te nemen.

Arwa B.V., het moederbedrijf van Bulaggi werd in juni failliet verklaard. De nieuwe eigenaren laten weten binnen drie weken overeenstemming te hebben bereikt met de curator over een overname. Bulaggi gaat verder met een kleiner team en opereert nu onder de naam Bulaggi & More BV. Het hoofdkantoor blijft in Hilversum.

Arwa B.V. werd 47 jaar geleden opgericht door Trix en Wim Walraven. Zij ontwikkelden het merk Bulaggi. In 2007 droeg Walraven het stokje over aan zijn zoon Arjan die vervolgens zeven jaar aan het roer stond. Hij verkocht het bedrijf in 2014 aan Dick Tijssen.

In een reactie zegt Arjan Walraven: "Een uitzonderlijke situatie heeft zich voorgedaan. Toen mijn zus Annemarieke en ik hoorden van de mogelijkheid tot overname staken we de koppen bij elkaar en zaten we snel op één lijn. We moesten ook moeilijke keuzes maken, we kunnen op dit moment slechts een deel van het team meenemen, maar we wisten heel zeker: dit gaan we samen doen."

Bulaggi presenteert de nieuwe zomercollectie op de volgende internationale vakbeurzen: PURE, GDS, ISLN, ILM.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN