Komende weken krijgt About You een nieuwe investeerder erbij, zo meldt moederbedrijf Otto Group tijdens de presentatie van de resultaten aldus nieuwsbureau DPA. Otto Group is op dit moment voor 68 procent de eigenaar van het platform.

“We willen van About You een miljarden bedrijf maken en het naar de aandelenmarkt brengen binnen drie of vier jaar,” aldus Petra Scharner-Wolff, financieel directeur van Otto Group. Hoe groot het aandeel van de nieuwe investeerder wordt en welke kosten hierbij betrokken zijn, wordt niet gemeld. Benjamin Otto, zoon van voorzitter Michael Otto heeft al een groot gedeelte van 25 procent van de aandelen in zijn bezit, aldus DPA.

About You zag het afgelopen financiële jaar de omzet meer dan verdubbelen, er werd een omzetstijging van 110 procent gerapporteerd. Het platform behaalde een omzet van 283 miljoen euro. About You is de afgelopen tijd van Duitsland uitgebreid naar Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux. Oost-Europa is het volgende gebied dat op de agenda staat voor uitbreiding.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN