De nieuwe eigenaar van modemerken Gaastra en McGregor, Rens van de Schoor, vindt dat er nog veel moet gebeuren, zo zegt Van de Schoor tegen het Financieele Dagblad. Gisteren maakte de curator van de Doniger Fashion Group bekend overeenstemming te hebben bereikt met Du Soutien Beheer, een investeringsfonds dat is opgericht voor de doorstart van de Nederlandse activiteiten van McGregor, Gaastra en Adam Brandstores
. Du Soutien Beheer wordt geleid door Rens van de Schoor, die eerder de doorstart realiseerde van onder andere Miss Etam en Promiss.

Van de Schoor was bij een eerder faillissement al geïnteresseerd in de twee merken, zo vertelt hij tegen de krant. De financiële constructie zou op dat moment niet gunstig zijn geweest. Volgens Van de Schoor ‘spreken deze merken mensen aan, maar moet er wel een hoop gebeuren.’ Zo wil de investeerder het exploitatiemodel aanpassen.

Of de huidige winkels open blijven is nog niet zeker. De mogelijkheden worden nog onderzocht, eveneens het aanblijven van het personeel hangt nog van verschillende factoren af. “Pas als we met verhuurders en afnemers hebben gesproken, kunnen we een blauwdruk maken voor het bedrijf,” aldus Van de Schoor tegen het FD.

Lees hier meer over de doorstart
Of lees: Wie is Rens van de Schoor

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN