• Home
  • Nieuws
  • Business
  • ‘Roland Kahn koopt failliet warenhuis V&D’

‘Roland Kahn koopt failliet warenhuis V&D’

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Roland Kahn, de oprichter van Coolcat, wil de nieuwe eigenaar worden van V&D. Dat blijkt uit een interne brief, die in handen is van RTL Z.

De verkoop van het failliete V&D zou bijna rond zijn, slecht een paar laatste details moeten nog worden ingevuld. Zo moet de bank ING nog akkoord geven.

Een woordvoerder van V&D wil het nieuws nog niet bevestigen, maar laat wel weten dat er nog één Nederlandse partij in de race is. Kahn laat aan RTL Z weten het een ‘broodje aap-verhaal te vinden’ en dat hij in Milaan is. Verder wil hij niet reageren.

Het is onduidelijk hoeveel vestigingen er meegaan in de doorstart. Uit de brief blijkt dat er momenteel gesproken wordt met de pandeigenaren, die niet allemaal hun vastgoed aan de warenhuisketen zouden willen verhuren.

Eerder werd al bekend dat de doorstart dichtbij is. Zo liet de woordvoerder weten dat er nog één partij in de race is voor de overname en dat de onderhandelingen in de eindfase zitten. Restaurantketen La Place is inmiddels al verkocht aan de Jumbo Groep.

V&D