• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Superdry verdwijnt van de London Stock Exchange

Superdry verdwijnt van de London Stock Exchange

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Een Superdry-winkel. Credits: Superdry

Superdry heeft aangekondigd dat de notering van haar gewone aandelen op de hoofdmarkt van de London Stock Exchange is beëindigd.

In een officiële mededeling deelde het bedrijf mee dat de laatste handelsdag van Superdry's gewone aandelen op de hoofdmarkt 12 juli 2024 was en dat de schrapping uit de notering op 15 juli 2024 van kracht werd.

De gewone aandelen van het bedrijf worden nu verhandeld op het JP Jenkins-platform voor de matching van effecten. JP Jenkins biedt een platform voor effecten matching voor niet-genoteerde of niet-beursgenoteerde activa in bedrijven, waardoor aandeelhouders en potentiële beleggers aandelen kunnen kopen en verkopen op basis van vraag en aanbod.

"Transacties zullen worden uitgevoerd op een niveau waarop JP Jenkins in staat is om een gewillige verkoper en een gewillige koper te matchen", voegde het bedrijf eraan toe.

JP Jenkins is een handelsnaam van InfinitX Limited en aangesteld als vertegenwoordiger van Prosper Capital LLP.

Het bedrijf voegde eraan toe dat Peel Hunt LLP, naar aanleiding van de schrapping uit de notering, niet langer optreedt als sponsor, financieel adviseur en corporate broker van het bedrijf.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op FashionUnited.UK. Vertaling via AI en bewerkt door Sylvana Lijbaart.

Superdry
Superdry Plc