• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Utrechts duurzaam warenhuis Green Up verandert naam naar E&co Warenhuis

Utrechts duurzaam warenhuis Green Up verandert naam naar E&co Warenhuis

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Green Up gaat nu verder als E&co Warenhuis. Credits: Via Green Up / E&co Warenhuis

Twee jaar lang ging het duurzame warenhuis in Utrecht door het leven als Green Up, maar daar komt nu verandering in. Het warenhuis heeft de naam veranderd naar E&co Warenhuis, zo is te lezen in een persbericht.

“Als concept willen wij voorop blijven lopen en garant staan voor inspiratie, vernieuwing en ontwikkeling. Dat doen wij door als springplank te fungeren voor wisselende nieuwe merken of concepten. Om dit mogelijk te maken is er een stabiele kern nodig. Onze shop-in-shop E&co vormt sinds dag één niet alleen het hart van de winkel met een breed aanbod, variërend van huishoudelijke items tot verzorging, textiel en cadeauartikelen, maar is ook een belangrijke dragende kracht gebleken voor de toekomst van het warenhuis. Daarom dopen wij onze naam om van Green UP naar E&co Warenhuis,” zo vertelt eigenaar en oprichter Janneke Kreek in het persbericht. “Onder deze nieuwe naam zullen net als nu (startende) duurzame en circulaire ondernemers, merken en diensten een podium blijven krijgen, om zo hun expertise, producten en diensten met de bezoekers te delen.”

Het warenhuis heeft diverse merken in het portfolio. Zo worden producten van 3Wlabel, Awear, Botania, Enso Vintage, Indigo Ravens x Kuyichi en Steekje Los bij het warenhuis aangeboden. Het aanbod is recent echter aangevuld met nog twee ondernemingen. Zo heeft WauwCloset een plek gekregen in het concept en ook Reliving. WauwCloset is een kledingbibliotheek en Reliving biedt tweedehands interieur artikelen aan.

Uit het archief (2021):
Duurzaam warenhuis Green Up opent vrijdag in Utrecht: “Voor iedereen is er wat wils”
E&co Warenhuis
Green Up