Vivarte Group is weer een stap verder met de herstructurering van het bedrijf. De groep heeft een overeenkomst bereikt voor de verkoop van het merk Naf Naf. Het merk wordt verkocht aan een consortium geleid door het Chinese bedrijf La Chapelle & Co, zo laat Vivarte weten in een persbericht.

Het consortium, een associatie van een of meerdere partijen met een gezamenlijk doel, is verder aangevuld met Chinees equity-bedrijf Star Platinum Capital en consultancy East Links International. “We zijn blij dat we een overeenkomst hebben bereikt met La Chapelle & Co., een overeenkomst die er voor zorgt dat Naf Naf en de werknemers de beste omstandigheden hebben voor herstel vandaag de dag en de beste groeimogelijkheden in de toekomst,” aldus CEO Patrick Puy van de Vivarte Group. Eerder maakte La Chapelle & Co al bekend dat de deal 52 miljoen euro waard was.

De Vivarte Group is bezig met een flinke reorganisatie. De merken Kookai, Pataugas en Merkal werden vorig jaar al verkocht en schoenenmerk André vond dit jaar een nieuwe eigenaar.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN