• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Werken bij Malelions: bouw aan sterke retail partnerschappen en groei mee naar succes

Werken bij Malelions: bouw aan sterke retail partnerschappen en groei mee naar succes

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Credits: Malelions

Het toonaangevende lifestyle merk Malelions werkt continu aan het versterken van hun retailpartnerschappen en schrijft een groot deel van hun succes toe aan de sterke, loyale relaties met deze partners. Ondanks de uitdagingen in de sector, vindt Malelions het cruciaal om waardevolle relaties te behouden en nieuwe banden te koesteren, en streven naar langdurige partnerships die verder gaan dan alleen verkoop; het is een samenwerking waarin groei en succes gezamenlijk worden gevierd​.

De wholesale-strategie van Malelions speelt hier een cruciale rol. Het merk richt zich op het bieden van verfijnde mannen, vrouwen en kindercollecties. Alles wordt ondersteund door data-analyse en een flexibele aanpak, waarmee ze inspelen op de nieuwste trends en consumentbehoeften​. Door middel van brandingactiviteiten op festivals en sportevenementen, zoals WISH en bijeenkomsten in hun skybox bij PSV, viert Malelions samen met partners de gezamenlijke successen, met een duidelijke focus op lange termijn samenwerkingen.

Malelions - 5 YEAR CELEBRATION AT WiSH OUTDOOR

Senior (key) Account manager bij Malelions

Om deze mentaliteit verder uit te breiden, is Malelions op zoek naar een Senior (key) Account Manager. Deze zal verantwoordelijk zijn voor het versterken van bestaande retailrelaties en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. De rol zal cruciaal zijn in het realiseren van de commerciële doelstellingen, door strategische verkoopplannen op te stellen en klanten actief te adviseren. Met hun inzet draagt de Senior Account Manager bij aan de verdere groei van Malelions en hun partners in een steeds dynamischere markt.

Werken bij Malelions?
Klik hier voor de vacature Senior (key) Account Manager
Malelions
Vacatures
Workinfashion