Arnhem Fashion Festival heet vanaf nu FDFA

Het Fashion Festival in Arnhem krijgt een nieuwe naam: Fashion & Design Festival Arnhem (FDFA). Dat meldt de Gelderlander.

De nieuwe naam dekt de lading beter, vindt de organistie. Volgens Riëlle Schoeman, de coördinator van het festival, kunnen er ‘ook meer designers worden aangetrokken’. De creatieve leiding van het festival ligt in handen van Sebastiaan Kramer.

Het festival vindt plaats van 2 juni tot en met 3 juli. Tijdens de vijf weekenden in juni zijn er verschillende evenementen in de stad, die gefocused zijn op mode en design. "Deze editie besteden we ook aandacht aan het stadsprogramma, je kunt veel meer in de stad beleven," vertelt Schoeman aan FashionUnited. "Zo zijn er rondleidingen in de stad en het Modekwartier, ook denken we nog na over een koppeling met Sonsbeek."

Aankomende zomer is de derde editie van het festival. Er zijn weinig wijzigingen aangebracht in de opzet. "De basis is twee jaar geleden bedacht, en daar houden we aan vast. De Nacht van de Mode en de Arnhemse Stockdagen komen gewoon weer terug," aldus de coördinator. Er worden wel voor het eerst activiteiten voor kinderen georganiseerd. Schoeman: "Onze doelgroep is toch vrouwen met kinderen, dus zou het stom zijn als je dan niet iets voor kinderen organiseert. Misschien wel een kindermodeshow?"

Wil je weten hoe de vorige editie eruit zag? Bekijk het hier:


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN