• Home
  • Nieuws
  • Cultuur
  • HBO Max komt met streetwear-serie 'The Hype'

HBO Max komt met streetwear-serie 'The Hype'

Door Ole Spötter

bezig met laden...

Cultuur

Foto: Warner Media Pressroom

De Amerikaanse streamingdienst HBO Max, die deel uitmaakt van het mediaconcern Warner Media, komt met een nieuwe serie waarin streetwearontwerpers het tegen elkaar opnemen.

De achtdelige serie The Hype begint op 12 augustus, zo kondigde Warner Media woensdag aan. De ontwerpers moeten hun creaties aan een jury presenteren. De jury zal het DNA van de concurrerende streetwearontwerpers - een combinatie van mode, muziek, kunst en lifestyle - beoordelen om uiteindelijk een evenwicht tussen kunst en commercie te bereiken.

In de jury zitten rapper Offset, Bephie Birkett, oprichtster van mode- en beautyleverancier Bephies Beauty Supply, en styliste Marni Senofonte. Muzikanten als A$AP Ferg, Cardi B en Wiz Khalifa zullen ook te gast zijn, net als streetwear-legende Dapper Dan. The Hype wordt geproduceerd door Scout Productions, het team achter de series Legendary en Queer Eye.

Foto: WarnerMedia Pressroom

Dit artikel is eerder verschenen op FashionUnited.DE, vervolgens vertaald en bewerkt naar het Nederlands door Ilona Fonteijn.

HBO Max
Serie
STREETWEAR