Kijken: Expositie mode-illustrator Piet Paris

Piet Paris, een van Nederlands bekendste mode-illustratoren, exposeert in Galerie Allard Wildenberg Art Projects in Naarden-Vesting. De illustrator werd uitgedaagd door galeriehouder en kunstverzamelaar Allard Wildenberg om abstract werk te maken zonder mode en kunst te verlaten, aldus een persbericht.

In de solo-expositie zijn een serie van stillevens en een modeserie te zien. “Het is een schone, frisse en kleurige verzameling werken waarin vorm en mode centraal staan,” aldus het bericht. Naast te werken als mode-illustrator voor verschillende media, hij is op dit moment onderdeel van de redactie van Harper’s Bazaar, werkte Piet Paris ook voor de Arnhem Mode Biënnale en was in 2013 in het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem ‘De Kamers van Piet Paris’ te zien.

De tentoonstelling is op afspraak dagelijks te bezoeken in Allard Wildenberg Art Projects, Cattenhagestraat 13a, Naarden-Vesting.

Kijken: Expositie mode-illustrator Piet ParisKijken: Expositie mode-illustrator Piet ParisKijken: Expositie mode-illustrator Piet ParisKijken: Expositie mode-illustrator Piet ParisKijken: Expositie mode-illustrator Piet Paris

Beeld: Tom Haartsen

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN