• Home
  • Nieuws
  • Cultuur
  • Uitverkochte Dior-tentoonstelling wordt verlengd tot september

Uitverkochte Dior-tentoonstelling wordt verlengd tot september

Door Caitlyn Terra

12 mrt. 2019

Cultuur

Al drie weken nadat Christian Dior: Designer of Dreams de deuren opende in het Victoria & Albert Museum waren alle tickets al uitverkocht. De tentoonstelling zou oorspronkelijk tot en met 14 juli duren, maar is nu verlengd tot en met 1 september 2019.

Binnen 19 dagen na de opening waren de tickets die over waren gebleven na de voorverkoop uitverkocht. De tentoonstelling opende haar deuren op 2 februari en heeft tot nu toe al 121,566 bezoekers mogen verwelkomen, zo meldt het museum in het persbericht.

Gedurende de maanden die de tentoonstelling verlengd is, zal op elke vijftiende van de maand de ticketverkoop voor de aankomende maand starten. Een gelimiteerd aantal kaarten zijn dagelijks verkrijgbaar om 10 uur ‘s ochtends bij de entree van het Victoria & Albert Museum. Het museum waarschuwt in het persbericht: ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Leden van het Victoria & Albert Museum hoeven niet van te voren te registreren.

“We wisten dat Christian Dior: Designer of Dreams populair zou zijn, maar we zijn verbluft over de fenomenale reacties van bezoekers tot nu toe," aldus Tristam Hunt, directeur van het museum in het persbericht. "Ik ben verheugd dat we de duur van de tentoonstelling kunnen verlengen en daardoor verzekeren dat zoveel mogelijk mensen de tentoonstelling kunnen zien voordat deze sluit.”

Beeld: V&A door Adrien Dirand