• Home
  • Nieuws
  • Cultuur
  • Wear lanceert eerste evenement in het kader van upcycling 'Bring it Back’

Wear lanceert eerste evenement in het kader van upcycling 'Bring it Back’

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Cultuur

Het Wear-team. Credits: Wear

Rotterdams tweedehands sneakerbedrijf Wear kondigt zijn eerste evenement van de serie Bring it Back aan. Dit initiatief heeft als doel circulariteit beter te begrijpen en te stimuleren. Het evenement wordt georganiseerd door Wear en is mogelijk gemaakt door Rotterdam Circulair van de gemeente Rotterdam. Dit meldt het bedrijf in een bericht op LinkedIn.

Wear neemt tijdens de eerste editie van Bring it Back upcycling onder de loep. Vragen zoals, 'wat zijn de voor- en nadelen van upcycling?' worden gezamenlijk beantwoord. Experts zullen vertellen hoe zij met upcycling zijn gestart. Er worden nog geen namen bekendgemaakt, maar die volgen snel, aldus het bedrijf.

Wear is een startup op het gebied van circulaire mode met een missie om de CO2-uitstoot van de schoenenindustrie en de hoeveelheid weggegooide sneakers te verminderen. In maart kreeg het bedrijf een kapitaalinjectie van twee ton.

De eerste editie van ‘Bring it Back’ vindt plaats op donderdag 25 april van 19:00 tot en met 21:00 uur in Bankwerkerstraat 3, 3077 MB, Rotterdam.

Circulariteit
Wear