Alain Caparros nieuwe CEO Europa bij C&A

C&A heeft Alain Caparros benoemd tot CEO van Europa, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Caparros vervangt vanaf 1 augustus Philippe Brenninkmeijer.

Caparros is op dit moment nog werkzaam bij Rewe Group, een Europese voedsel retailer, waar hij als CEO functioneerde sinds 2006. “Mede dankzij de inspirerende discussies die ik had met Martijn Brenninkmeijer [CEO van het moederbedrijf van C&A] en andere leden van de Brenninkmeijer familie, heb ik besloten om mijn plannen na Rewe om te gooien. Ze hebben de wilskracht van C&A laten zien om de uitdaging aan te gaan die concurrentie en digitalisering in de retail met zich mee brengen, in de kledingmarkt in het speciaal. C&A en de Brenninkmeijer familie zijn toegewijd en ik zie er naar uit om met ze samenwerken om het bedrijf te transformeren.”

Martijn Brenninkmeijer gelooft dat Alain Caparros de juiste leider is voor C&A om de transformatie van het bedrijf te laten versnellen. Het transformatie programma van C&A is gericht op het veranderen van de manier waarop consumenten waarde hechten aan het merk terwijl de toewijding van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid op pijl blijft.

Philippe Brenninkmeijer maakt in mei bekend af te treden als CEO Europa. In de tussentijd neemt Edward Brenninkmeijer, CEO van C&A in Brazilië, Mexico en China, de taken van CEO Europa op zich.

Beeld: C&A

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN