American Appareal heeft Joseph Pickman, de voormalige ontwerper van Band of Outsiders, aangesteld als hoofd van de mannencollectie. De nieuwe CEO Paula Schneider is sinds haar aanstelling bezig om het kwakkelende bedrijf te stabiliseren en is daarom bezig om haar executive team te reorganiseren. Dat meldt WWD.

“De mannenlijn zit al een tijdje in een neerwaartse spiraal en we moeten hard werken om het weer terug te brengen naar waar het zou kunnen zijn, want we hebben de consument maar niet de conversies,” zegt Schneider in een interview. “We zijn dus heel hard bezig om aan onze basis te werken.”

Joseph Pickman is sinds vorige week werkzaam bij het Amerikaanse bedrijf. Hij is 3,5 jaar ontwerper geweest bij Band of Brothers, en heeft nu de taak om het aanbod van de mannencollectie te reorganiseren. “Ik breng een groot deel van de esthetiek die ik heb ontwikkeld bij de Band of Outsiders mee”, zegt hij tegen WWD.

Eerder stelde Schneider Cynthia Erland al aan als president marketing en Thoryn Stephens als digital officer. In februari werden creatief directeur Iris Alonzo en ontwerper Marsha Brady al ontslagen bij het bedrijf.
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN