Artistiek directeur Mark Howard Thomas verlaat Helmut Lang

Mark Howard Thomas is gestopt als creatief directeur menswear bij Helmut Lang. Hij kondigde zijn vertrekt eigenhandig aan middels een post op zijn Instagram-account. Thomas bekleedde de functie van artistiek directeur sinds amper twee jaar.

Naar verluidt vertrekt Thomas om bij Lacoste als herenmodeontwerper aan de slag te gaan, zo schrijft WWD “op basis van bronnen bekend met de markt”. Een opvolger voor Thomas bij Helmut Lang zou volgens WWD nog niet zijn gevonden.

Thomas werkte bij Helmut Lang nauw samen met Thomas Cawson, creatief directeur van de jeansdivisie van het luxe modehuis. Zijn debuutcollectie voor het huis was die van het herfst 2018-seizoen, welke werd gepresenteerd in New York. Bij Helmut Lang werkte Thomas onder andere aan het herstellen van het erfgoed van het merk, waarbij hij een stukje authenticiteit in de collecties verwerkte.

Voor zijn carrière bij Helmut Lang werkte Thomas voor het in Londen gevestigde modelabel Joseph. Daarvoor werkte Thomas onder andere voor Givenchy in Parijs.

Beeld: Helmut Lang SS20, Catwalkpictures

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN