Barbara Cirkva, de president van de Amerikaanse divisie van Chanel, vertrekt in maart 2016 bij het modehuis. De zoektocht naar een geschikte opvolger is inmiddels gestart. Dat meldt WWD.

Cirkva was maar liefst 28 jaar verbonden aan Chanel en wordt beschouwd als een van meest gewaardeerde leidinggevenden van de luxe-industrie. Ook wordt ze gezien als een belangrijke speler in het handhaven van de blijvende aantrekkingskracht van het merk Chanel en het verspreiden van zijn populariteit. Ze begon in 1987 bij Chanel nadat ze top onderhandelaar was bij Bloomingdale’s.

"Barbara's leiderschap en invloed op Chanel en in de industrie worden erkend en wereldwijd gerespecteerd," zegt John Galantic, president en CEO bij Chanel Inc. "Tijdens haar loopbaan bij Chanel, heeft ze voortdurend het imago van het merk verhoogd, en tegelijkertijd het belang van het bedrijf afgewogen. Barbara's leiderschap, diepe begrip van luxe en passie voor het merk zijn echt inspirerend en zullen worden gemist. "

"Mijn carrière bij Chanel is een van de meest bijzondere ervaringen van mijn professionele en persoonlijke leven. Ik wil alle prachtige partners die ik door de jaren heen heb gehad in de Verenigde Staten, Parijs en wereldwijd bedanken," zegt Cirkva. Naast haar werk bij Chanel is Cirkva eigenaar van een tuin- en antiekwinkel in New York.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN