• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Camel Active benoemt twee directeurs

Camel Active benoemt twee directeurs

Door Marjorie van Elven

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Duitse merk Camel Active heeft van de topfuncties op operationeel en strategisch gebied een duobaan gemaakt. Frank Brüggemann en Volker Weschenfelder delen nu de rol van directeur van het bedrijf, volgens een persbericht.

Het nieuws volgt op de bekendmaking van de overname van de licentie van Camel Active door het textielbedrijf Bülter Worldwide Fashion GmbH, aangezien Seidensticker Group CMLC Gmbh zal zijn activiteiten stoppen aan het einde van dit jaar.

Camel Active zegt in het persbericht dat het delen van de functie van CEO tussen twee personen de beste optie is op dit moment van transitie. “Door deze twee managers te selecteren, zal Bülter Worldwide Fashion GmbH in staat zijn de overgang van alle processen en het management van het merk op een naadloze en efficiënte manier voor elkaar te krijgen, en zich te focussen op strategische groeidoelstellingen”, zegt Camel Active in het persbericht.

Frank Brüggemann werkt al 26 jaar bij Bülter. Sinds 2012 is hij het hoofd van de verkoop- en productafdelingen. Bij Camel Active, neemt hij de verantwoordelijkheid voor vrouwenkleding en mannenkleding, en voor de internationale groothandel. Volker Weschenfelder is directeur van Camel Active sinds 2013 en blijft verantwoordelijk voor de marketing, e-commerce en retail aspecten van de zaak.

“Samen, bieden we langdurige expertise in marketing, product en verkoop aan. Samen met onze teams zullen we van Camel Active een internationaal lifestyle merk maken. Ons doel is om een nog stevigere voet op de grond te krijgen in de Europese markt en onze positie in de Duitse markt te versterken. We zullen evenveel investeren in direct-to-consumer en groothandel zodat Camel Active zijn volledige potentieel kan bereiken,” zeiden de twee CEOs in het persbericht.

Camel Active