CEO Liebeskind vertrekt bij s.Oliver Group

Brigitte Danielmeyer vertrekt eind februari bij de s.Oliver Group. Gemeld wordt dat persoonlijke overwegingen hiervoor de grondslag zijn. Dat laat het bedrijf weten middels een persbericht.

“Mevrouw Danielmeyer heeft samen met haar team de koers uitgestippeld voor verdere ontwikkeling van ons merk Liebeskind Berlin,” aldus CEO van de s.Oliver Group, Gernot Lenz, in een reactie op haar vertrek. “We betreuren haar beslissing ten zeerste maar respecteren haar vertrekwens. We willen haar dan ook bedanken voor haar buitengewone toewijding en de prettige samenwerking.”

Tot 28 februari staat Danielmeyer aan het roer van Liebeskind, een lederwarenmerk dat sinds 2014 opereert onder de vlag van s.Oliver. Aansluitend neemt Armin Fichtel, reeds lid van de Raad van Bestuur bij s.Oliver, haar taken over tot een geschikte opvolger is gevonden. Danielmeyer was sinds november 2016 actief als CEO van Liebeskind. Daarvoor was ze als senior vice president verantwoordelijk voor de vrouwenmode-divisie bij Tommy Hilfiger.

Beeld: s.Oliver

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN