CEO Uniqlo Europe is vertrokken

Update: Chanel heeft bevestigd dat Hauptkorn aan de slag gaat als president van Chanel Europa. Hij vervangt Didier Sabas, die met pensioen gaat.

Dr. Berndt Hauptkorn, de CEO van Uniqlo Europe en de global officer van moederbedrijf Fast Retailing is vertrokken bij de Japanse retailer. Dat meldt Sportswearnet.

Een woordvoerster laat weten: “Uniqlo Europe bevestigt dat Hauptkorn eind augustus is vertrokken bij Uniqlo, om bij een ander bedrijf te gaan werken. Tot nadere orde neemt de COO van Uniqlo Europe, Takao Kuwahara, zijn verantwoordelijkheden over.”

Hauptkorn was werkzaam in Londen en Parijs en had sinds 2012 een leidende functie bij Uniqlo Europe. Volgens ingewijden uit de mode-industrie gaat hij nu aan de slag in een senior functie bij Chanel, maar dat is nog niet bevestigd. Voor hij bij Uniqlo aan de slag ging, was Hauptkorn CEO van luxemerk Bally, CEO van Labelux en opdrachtgever bij de Boston Consulting Group.

Zijn opvolger Kuwahara werkt al twintig jaar voor de Fast Retailing Group in verschillende functies. In januari 2012 werd hij benoemd tot CEO van Uniqlo UK, alvorens hij benoemd werd tot COO Uniqlo Europe.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN