• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • CEO Whistles vertrekt

CEO Whistles vertrekt

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Jane Shepherdson vertrekt na acht jaar als CEO bij modelabel Whistles. Ze vertrekt om zich op vrijwilligerswerk en reizen te richten. Haar taken worden overgenomen door het team, geleid door brand director Helen Williamson, managing director Justin Hampshire en creative director Nick Passmore.

In een statement laat Shepherdson weten: “Ik ben heel trots op wat we bereikt hebben bij Whistles en geef mijn werk vol vertrouwen uit handen aan Helen, Justin en Nick, om de ontwikkeling van het merk voort te zetten.”

“We willen Jane bedanken voor haar uitmuntende bijdrage aan het heropbouwen van het merk Whistles,” voegt voorzitter Ben Barnett toe, namens de Raad van bestuur. “Ze heeft een duidelijke richting gevestigd voor de ontwikkeling van het merk in de toekomst en in Helen, Justin en Nick. We zijn bevoorrecht om een buitengewoon managementteam te hebben om deze visie te realiseren.”

Shepherdson kwam in 2008 aan boord en was cruciaal in het positioneren van het merk als ambitieus modebedrijf. Ondanks slechte marktomstandigheden in 2015 wist het modelabel weer winstgevende resultaten te boeken.

De timing van haar vertrek is opmerkelijk. Zes maanden geleden werd het modemerk gekocht door de Zuid-Afrikaanse Foschini Group. De voormalig CEO behield 20 procent aandelen en zei dat ze bij het bedrijf zou blijven.

Beeld: Whistles

Whistles