CFO Shaun Wills van Supergroup is per direct vertrokken bij het bedrijf. De reden is nogal opmerkelijk: hij is persoonlijk failliet gegaan. Dat heeft het moederbedrijf van onder andere Superdry bekend gemaakt.

Opvallend is ook dat Wills een salaris van een half miljoen pond kreeg, wat kennelijk niet afdoende was om van rond te komen.

In een verklaring laat Supergroup weten dat Wills per direct weg is bij het bedrijf, nadat hij op 10 februari failliet werd verklaard. “Het is een persoonlijke zaak, die niet gerelateerd is aan de financiële positie van het bedrijf.” Wills wordt op interim basis vervangen door Nick Wharton, voormalig CEO van Dunelm Group en vormalig CFO van Halfords.

Vorig jaar kreeg Wills meer dan 500.000 pond aan salaris en bonussen. Hij was al 22 jaar accountant en sinds 2012 werkzaam bij Supergroup. Daarvoor was hij CFO bij Habitat en CFO voor Fat Face.

Het slechte nieuws komt vlak na de aankondiging van een ander vertrek; ook COO Susanne Given zal in augustus vertrekken bij Supergroup. Na het nieuws over Shaun Wills daalde de aandelen van Supergroup met 3,9 procent.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN