• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Coach benoemt Kevin Wills tot nieuwe CFO

Coach benoemt Kevin Wills tot nieuwe CFO

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Een half jaar na het vertrek van Jane Hamilton Nielsen heeft Coach een nieuwe CFO gevonden. Met ingang van maart zal de functie worden vervuld door Kevin G. Wills, die afkomstig is van het internationaal adviesbureau AlixPartners LLP. Dat heeft het Amerikaanse modehuis bekendgemaakt.

”Kevin brengt bijna dertig jaar aan brede ervaring op het gebied van retail en financiën mee naar Coach. Zijn expertise en sterke staat van dienst maken hem tot een waardevolle aanvulling op ons leidinggevende team,” aldus Coach-CEO Victor Luis in een persverklaring. “Nu we doorgaan met de uitvoering van ons transformatieplan, heb ik het vertrouwen dat we in Kevin een strategische zakenpartner hebben die een belangrijk onderdeel is van het volgende hoofdstuk van Coach’s groei als multibrand bedrijf,” zegt Luis.

Wills werkte sinds 2014 als CFO bij AlixPartners LLP, waar hij verantwoordelijk was voor het volledige financiële management, evenals herstructureringen, fusies en overnames. Daarvoor vervulde hij dezelfde functie bij Saks Incorporated, het moederbedrijf van Saks Fifth Avenue. Hij werkte daar zestien jaar en speelde onder andere een rol bij Saks’ verkoop aan Hudson’s Bay Company. Wills begon zijn carrière in 1988 als bedrijfsverzekering manager voor accountantsbedrijf PwC, toen Coopers en Lybrand.

Wills vervangt Jane Hamilton Nielsen, die Coach in augustus verliet om vervolgens aan de slag als CFO bij Ralph Lauren. In de tussentijd vervulde Andrea Shaw Resnick de positie als tijdelijke CFO. Zij gaat nu weer door als Global Head of Investor Relations en Corporate Communications.

Beeld: Coach Facebook

Coach